Perşembe, Nisan 24, 2008

obezitecerrahisi.com Altın Örümcek 2007 Finalisti


obezitecerrahisi.com Altın Örümcek 2007 Finalisti
www.obezitecerrahisi.com 2007 Altın Örümcek Ödülleri Sağlık Kategorisi’nde ilk 10'a girerek finale kaldı. 2002 yılından bu yana, web ve internet teknolojilerini kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla Doruknet tarafından gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu, 53 farklı kategoride web sitelerini ödüllendiriyor.
Web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri tarafından her yıl seçilen başarılı projelerin final değerlendirme süreci, halk oylamasıyla yapılıyor. Altın Örümcek Web Ödülleri tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık / yenilik, gizlilik politikası / bilgi güvenliği, genel deneyim / kullanılabilirlik ve görme engellilere uygunluk olmak üzere toplam 10 kritere göre değerlendiriliyor.
www.obezitecerrahisi.com ve ekibini sağlık alanında spesifik bir konu üzerinde göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyoruz.
Altın Örümcek Sahipleri Açıklandı! Google, turk.internet.com ve Tübider'in desteğiyle gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri 2007'de ödül sahipleri, 9 Nisan'da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül gecesinde açıklandı.
Tüm alanlardaki sonuçlara ulaşmak için tıklayınız...
Dr. Halil Coşkun

Hiç yorum yok: